Само три дни след никулденската трапеза вероятно бихте избрали нещо друго, но с тази идея можете приятно да изненадате, близки, приятели или любимия човек. Това плато е приготвено от няколко вида риба: пържена трицона, пържени котлети от бял амур (аз ви съветвам да използвате филе от бял амур или от толстолоб), пържен сафрид и от следните "морски" дарове: панирани пипала и туби от калмари, задушени кралски скариди и задушени речни раци. Тази комбинация от речна и морска риба, допълнена с океански изкушения, е съвсем свободна - според това какво предлага рибният пазар. Ако не сте почитатели на пърженото, използвайте скарата - например котлет от сьомга и пъстърва или шаран, които можете да комбинирате в зависимост от вкусовите си предпочитания. След това дайте воля на фантазията си и украсявайте...